Vakmanschap in Den Bosch Region


Maak kennis met de vakmannen en -vrouwen
Een vruchtbare bodem, dat is Den Bosch Region zeker. Op deze plek ontkiemt onvervalste passie zich tot (h)eerlijke streekproducten. Ondernemen zit hier in het bloed! Dompel je onder in de grote familie van Brabantse vakmannen en -vrouwen. Ervaar de bezieling, waarmee zij teelt, kweekt en produceert. Terwijl je over schouders meekijkt zie, hoor en beleef je het echte verhaal achter het product.
-
Remco van Keilekker Worstenbrood
Remco is een ras-Amsterdammer maar heeft zijn hart verloren aan het Brabantse Worstenbroodje. Lees zijn verhaal en ontdek hoe zijn vakmanschap is ontstaan.
-
Peter van Imkerij 't Polleke
Peter van der Pol heeft een ongewone maar moedige hobby. Ontmoet zijn bijenvolken en ontdek hoe zijn liefde voor bijen onstond. Lees verder over deze imker.
-
Wendy van D'n Buff
Wendy van Oirschot runt een waterbuffelboerderij in Boxtel. Ze zorgt dag in, dag uit voor deze stronteigenwijze beesten. Lees verder en ontdek de charme van haar vakmanschap.
“ Keer terug naar de oorsprong van (h)eerlijk eten en ontdek wat er allemaal schuil gaat achter het gerecht op jouw bord. ”
Zet je zintuigen schrap en ontdek de smakelijke foodtours.